Ο Σάσα Ίλιτς με τον Ατρόμητο σε 10 σερί ματς είναι αήττητος και ισοφάρισε το ρεκόρ του Νταμίρ Κάναντι

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2024

Ο Σάσα Ίλιτς από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα του Περιστερίου αντί του Κρις Κόουλμαν τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και στο πάγκο της ομάδας σε 10 αγώνες έχει 5 νίκες και 5 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Στον τελευταίο παιχνίδι το Σάββατο ο Ατρόμητος με πρωταγωνιστή τον Βαλένσια σκόραρε στις καθυστερήσεις ενάντια στο ΟΦΗ, ισοφαρίζοντας σε 1-1,γλιτώνοντας την ήττα και μένει αήττητος με τον Ίλιτς από τα τέλη Οκτωβρίου και μάλιστα πήρε 4 βαθμούς από ΠΑΟ και Ολυμπιακό. Τους πράσινους κέρδισε με 3-2 και με τους ερυθρόλευκους έφερε ισοπαλία 0-0, σημειώνοντας ότι με τον καινούργιο προπονητή οι περιστεριώτες έχουν βελτιωθεί. Αν βάλουμε και του κυπέλλου είναι 12.

Αυτή η επίδοση τον έχει οδηγήσει ήδη στην ισοφάριση του απόλυτου ρεκόρ για ξεκίνημα προπονητή στο Περιστέρι, το οποίο είχε δημιουργήσει ο προηγούμενος τεχνικός Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος τη σεζόν 2017-18 στην πρώτη παρουσία του στην ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να ξεκινήσει την πορεία του με ακριβώς τον ίδιο απολογισμό (5 νίκες – 5 ισοπαλίες), κερδίζοντας Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός έδρας και να οδηγήσει τον Ατρόμητο σε μια από τις καλύτερες περιόδους την ιστορίας του. Συνολικά ο Αυστριακός τεχνικός είχε σε 80 αναμετρήσεις πρωταθλήματος (36 νίκες – 25 ισοπαλίες – 19 ήττες).

Πλέον, ο Σέρβος έχει την ευκαιρία να σπάσει αυτό το ρεκόρ, το οποίο κράτησε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2017, όταν ο Ατρόμητος ηττήθηκε τότε στην Τούμπα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Το επόμενο παιχνίδι για τον Ατρόμητο που θέλει να κρατήσει το θετικό του σερί είναι την Κυριακή στην έδρα του με την πρωταθλήτρια- νταμπλούχο Ελλάδας ΑΕΚ στις 17:30.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.