Ο Σάρι προκάλεσε την Προ Ρέκο και εκείνη του απάντησε κατάλληλα!

Metrosport Team16 Απριλίου 2023

Η Λάτσιο «πετάει» από νίκη σε νίκη στη Serie A. H ομάδα της Ρώμης περνώντας από την έδρα της Σπέτσια με 3-0, σημείωσε την 4η σερί νίκη της και την 7η στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, που την έχουν εδραιώσει για τα καλά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός της Μαουρίτσιο Σάρι για άλλη μια φορά κατάφερε να προκαλέσει πολλά σχόλια με τις δηλώσεις του.

Ο 64χρονος Ναπολιτάνος στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε πόσους παίκτες θα ζητούσε από τον πρόεδρο Λοτίτο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Σάρι απάντησε: «Πόσους παίκτες θα ζητούσα από τη Λοτίτο; Θα ζητούσα 11 για το πρωτάθλημα, 11 για το κύπελλο (μια από τις διοργανώσεις της UEFA) και 11 για το κύπελλο Ιταλίας, όπως έκανε η Προ Ρέκο στην υδατοσφαίριση».

Ο Σάρι προφανώς θα έφερε στο μυαλό τους τις εποχές των «παχιών» αγελάδων, όταν η Προ Ρέκο είχε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, διεκδικώντας όλα τα τρόπαια που διεκδικούσε.

Η αντίδραση της ομάδας από τη Λιγουρία δεν άργησε να έρθει, η δέκα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης αντί ανακοίνωσης απάντησε με σχόλιο σε ανάρτηση στα social media: «Αγαπητέ Μαουρίτσιο Σάρι, είσαι 10 χρόνια πίσω: έχουμε 16 παίκτες, λιγότερους από αυτούς που προπονείς. Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετοί για να μην είμαστε εκτός Ευρώπης ήδη από τον Μάρτιο».

Η δηκτική αναφορά είναι για τη Λάτσιο, η οποία μετά τον αποκλεισμό στους ομίλους του Europa League, αποκλείστηκε από την Άλκμααρ στη φάση των «16» του Conference League, ενώ στο Κύπελλο Ιταλίας η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά και από τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους τον Φεβρουάριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.