Ο Σάντος στο Αζερμπαϊτζάν πάει από το κακό στο χειρότερο!

Metrosport Team23 Μαρτίου 2025

Η θητεία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Αζερμπαϊτζάν δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο για τον έμπειρο τεχνικό, οποίος βιώνει μια από τις χειρότερες προπονητικές του δουλειές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των Αζέρων τον Ιούνιο του 2024 και από τότε έχει δώσει επτά αναμετρήσεις, μετρώντας έξι ήττες και μια ισοπαλία, με την Εσθονία που έληξε 0-0 για την τρίτη κατηγορία του Nations League.

Μάλιστα, η επίδοση του Σάντος με το Αζερμπαϊτζάν είναι η τρίτη χειρότερη στην ιστορία της ομάδας, στο ξεκίνημά τους στον πάγκο της Εθνικής. Δεύτερος σε αυτή λίστα είναι ο Ιγκόρ Πονομάρεφ, με 9 ήττες στις 10 πρώτες αναμετρήσεις και στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Αγκαλεσίμ Μιριαβάντοφ με δέκα ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε