Ο Σαντιό Μανέ αγοράζει γαλλική ομάδα

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Το βλέμμα στο μέλλον φαίνεται να έχει ο Σαντιό Μανέ, καθώς ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως ολοκληρώνει σήμερα (25/10) την αγορά ερασιτεχνικής ομάδας στην Γαλλία.

Ο Σενεγαλέζος πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις με την Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, μετρώντας οκτώ τέρματα και δύο ασίστ σε 14 αγώνες. Όμως οι εξαγνιστικές του κινήσεις δείχνουν πως έχει στο μυαλό του να συνεχίσει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του.

Η Γαλλική ιστοσελίδα «Le Berry Republicain» αναφέρει πως Ο Σαντιό Μανέ τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να αγοράσει την ερασιτεχνική ομάδα «Μπουρζ 18», η οποία αγωνίζεται αυτή την στιγμή στην τέταρτη εθνική της χώρας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει όλα σε προφορικό επίπεδο και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Μάλιστα σήμερα (25/10) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της Μπουρζ, με τον δήμαρχο και τον πρόεδρο της ομάδας να δίνουν το «παρών».

Στα πλάνα του Σαντιό Μανέ είναι η αθλητική αλλά και κοινωνική ανάπτυξη της ομάδας και της πόλης. Ο 31χρονος μέσος θα αναλάβει την «Μπουρζ 18» και θέλει να την αναβαθμίσει σημαντικά σε όλα τα επίπεδα, ενισχύοντας την οικονομικά για να ανέβει αρχικά στην τρίτη κατηγορία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.