Σάκης Τανιμανίδης: Δημοσίευμα για μπλεξίματα με την εφορία

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2023

Περιπέτειες με την Εφορία φέρεται να έχει ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα φοροδιέφευγε συστηματικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργο Πιτσιλή, πρόκειται για φοροδιαφυγή χιλιάδων ευρώ, καθώς δεν εντοπίσθηκαν παραστατικά, τα λεγόμενα τιμολόγια. Επισημαίνεται ότι ο εν λόγω influencer έχει πολλά χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, ενώ οι Αρχές θα ανατρέξουν σε στοιχεία ακόμα και πριν από το 2020.

Η εφημερίδα «Espresso» πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και στο πρωτοσέλιδο του Σαββάτου (04/11) κατονομάζει τον Σάκη Τανιμανίδη ως τον influencer που πιάστηκε να φοροδιαφεύγει.

Η υπόθεση ήρθε φως την Τετάρτη (1/11), όταν ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής αποκάλυψε ότι «είχαμε περίπτωση influencer που υπέβαλε κιόλας δήλωση συμμόρφωσης, δηλαδή συμφώνησε με το αποτέλεσμα», ενώ προσέθεσε πως «δεν είναι λίγοι αυτοί που φοροδιαφεύγουν». Επίσης, ο Γιώργος Πιτσιλής πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι η αγορά έχει διαμορφώσει και τιμοκαταλόγους ανάλογα με το πόσους ακολούθους έχει ο καθένας. Αυτό για εμάς είναι μία πληροφορία, η οποία μάς βοηθά να κάνουμε – αυτό που λέμε – έμμεση τεχνική ελέγχου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.