Ο Σακελλαρίου καλεί τον κόσμο στη μεγάλη γιορτή του Άρη

Metrosport Team22 Μαρτίου 2025

Με μεγάλο ενθουσιασμό ενόψει των γενεθλίων του συλλόγου, ο Α.Σ., η ΚΑΕ και η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσαν μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στα social media,  ότι ο αγαπημένος ηθοποιός και γνωστός φίλος της ομάδας, Άκης Σακελλαρίου, θα είναι ο παρουσιαστής της εκδήλωσης για τα 111 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Μαρτίου στο εμβληματικό «Nick Galis Hall», τον απόλυτο ναό του αθλητισμού για τους φιλάθλους της ομάδας.

Η απόφαση να αναλάβει ο Άκης Σακελλαρίου τον ρόλο του βασικού παρουσιαστή δεν αποτελεί μόνο μια εύστοχη επιλογή, αλλά και μια κίνηση που δείχνει τη βαθιά σύνδεση του ηθοποιού με την ομάδα του Άρη. Ο Σακελλαρίου είναι γνωστός για την αγάπη του προς την ομάδα και την παρουσία του σε πολλές εκδηλώσεις, γεγονός που τον καθιστά τον ιδανικό άνθρωπο για να συντονίσει αυτή την ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο.

Ο ίδιος, με την ενέργεια και τον αυθορμητισμό του, έστειλε προσωπικό μήνυμα καλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» και να συμμετάσχουν στη γιορτή αυτή για τα 111 χρόνια της ιστορίας του Άρη. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε