«Ο Ρουί Κόστα πήρε τον Μεϊτέ στην Μπενφίκα χωρίς να τον γνωρίζει!»-Δείτε το βίντεο!

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ υπέγραψε στην Μπενφίκα και ο Ρουί Κόστα ενέκρινε τη μεταγραφή, χωρίς να… γνωρίζει ποιος είναι ο Γάλλος μέσος!

Στην αποκάλυψη του, αν μη τι άλλο σπάνιου, παρασκηνίου της μεταγραφής του Μεϊτέ στους «Αετούς» της Λισαβόνας από την ιταλική Τορίνο το 2021, προχώρησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Πάουλο Φούτρε.

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα, προχώρησε στη μεταγραφή του Σουαλιχό Μεϊτέ χωρίς να τον γνωρίζει! Αυτό ισχυρίστηκε ο βετεράνος άσος των «Αετών», Πάουλο Φούτρε, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο μεταγραφής του Γάλλου μέσου από την Τορίνο στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2021.

Όπως είπε ο Φούτρε, ο Ρουί Κόστα δεν ήξερε τίποτα επειδή προετοιμαζόταν για τις προεδρικές εκλογές της Μπενφίκα:

«Αυτό που με πληγώνει σήμερα, ως πολύ καλός φίλος του Ρουί, είναι να βρίσκομαι στο δρόμο και να βλέπω παίκτες της Μπενφίκα να μιλούν άσχημα για τον ίδιο. Και δεν μπορώ να ακούω ανθρώπους να μιλούν άσχημα για τον Ρουί. Ο Ρουί καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο όσο κανείς άλλος. Την τελευταία φορά που τον συνάντησα μου είπε: "Εσύ είσαι αυτός που καταλαβαίνει, εσύ". Ήμουν αθλητικός διευθυντής και ήμουν υπεύθυνος, ο λόγος ήταν δικός μου. Ο Ρούι μου είπε, και ήμουν σε αναταραχή όταν έφυγε ο Λουίς (σ.σ. Φιλίπε Βιειρά, πρώην πρόεδρος της Μπενφίκα) εκείνο το καλοκαίρι, ότι απέκτησε τον Γάλλο, Σουαλιχό Μεϊτέ, χωρίς να ξέρει ποιος ήταν.

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή, ήμουν σε χίλια μπερδέματα και υπήρχαν εκλογές. Και μου είπε "δεν πρόκειται να εμπιστευτώ κανέναν άλλον", επειδή τον απέκτησε χωρίς να γνωρίζει. "Αν πρέπει να πεθάνεις, πέθανε όρθιος. Μην περπατάς γονατιστός. Όχι γονατιστός. Θα πεθάνεις όρθιος. Όχι το ένα ή το άλλο. Καταλαβαίνεις το ποδόσφαιρο. Την τελευταία φορά που ήμασταν μαζί, θα υπέγραφες τον Μάτιτς", του είπα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.