«Ο Ρονάλντο δεν αποσύρεται, γιατί θέλει να παίξει έστω ένα παιχνίδι με τον γιο του»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως το Euro 2024 θα είναι το τελευταίο του, με την Πορτογαλία να αποκλείεται στα προημιτελικά του. Ωστόσο, ο Άντριαν Μούτου αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος θρύλος είναι αποφασισμένος πριν αποσυρθεί να παίξει έστω ένα παιχνίδι μαζί με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ρουμάνικο iAM SPORT, ο παλαίμαχος επιθετικός των Γιουβέντους, Τσέλσι, Άντριαν Μούτου, και νυν προπονητής της Κλουζ, ο λόγος που ο Ρονάλντο δεν έχει αποσυρθεί ακόμη είναι διότι θέλει να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ.

«Νομίζω ότι το πραγματικό κίνητρο του Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή τη στιγμή, κι ο λόγος που δεν έχει αποσυρθεί ακόμη, είναι ότι θέλει να παίξει τουλάχιστον έναν επίσημο αγώνα με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ, και για αυτόν τον λόγο δεν το βάζει κάτω.

Λοιπόν, στην Αλ Νασρ είναι δυνατό. Αν ήταν σε άλλη ομάδα, δεν ξέρω, στη Ρεάλ θα ήταν πιο δύσκολο. Αλλά το να παίξουν ένα ημίχρονο μαζί σε έναν χρόνο δεν νομίζω ότι είναι αδύνατο».


Ο γιός του βέβαια είναι μόλις 14, όμως ήδη αγωνίζεται στην ομάδα νέων της Αλ Νασρ, που κέρδισε τον τίτλο της Premier League U13 της Σαουδικής Αραβίας την περασμένη σεζόν. Γεγονός, που ίσως συνεπάγεται πως ο CR7 θα αγωνίζεται σίγουρα για 2 με 3 ακόμη χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.