«Τρελάθηκε» ο Ρόι Κιν: «Είστε σοβαροί; Κάποιος να κάνει ένα τάκλιν»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Αγγλία επικρατώντας με 2-1, με τον αγγλικό Τύπο να αποθεώνει την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Από την άλλη, ο Ρόι Κιν τα «έχωσε» στους Άγγλους διεθνείς και τον προπονητή Λι Κάρσλεϊ για τη συνολική τους εμφάνιση. 

Ο παλαίμαχος Ιρλανδός στάθηκε στη φάση του πρώτου γκολ που πέτυχε ο Βαγγέλης Παυλίδης. Σε αυτή τη φάση ο Έλληνας στράικερ κατόρθωσε να ελιχθεί ανάμεσα σε τέσσερις αμυνόμενους της Αγγλίας και να εκτελέσει τον Πίκφορντ, γεγονός που εξόργισε τον Κιν ο οποίος από τη μία έπλεξε το εγκώμιο του Παυλίδη, από την άλλη όμως αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να μην επιχείρησε κανείς τους ένα τάκλιν:

«Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Πέντε ή έξι παίκτες γύρω του, εξαιρετική κίνηση του στράικερ, υπέροχο τελείωμα, αλλά ήμαρτον, κάποιος πρέπει να κάνει ένα τάκλιν εκεί. Αν αυτό συνέβαινε στην προπόνηση, θα την σταματούσα και θα έλεγα ''είστε σοβαροί;''.

Τους τελευταίους μήνες λένε για την Αγγλία: ελευθερία, στυλ, επιθετικογενείς παίκτες, αυτή η ελευθερία είναι η νέα τάση της μόδας. Αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να εκτελείς τα βασικά. Καλή άμυνα, εγρήγορση. Η Αγγλία δεν είχε τίποτα από τα δύο. Γιατί πρέπει να μπαίνει σε εγρήγορση αυτή η ομάδα πάντα όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.