Ο Ρόδρι προειδοποιεί ότι οι παίκτες είναι «κοντά» στην απεργία λόγω αύξησης των αγώνων

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα ξεκινάει η έναρξη του νέου Champions League με το νέο φορμάτ της League Phase. Ο διεθνής χαφ της Μάντσεστερ Σίτι Ρόδρι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης των «πολιτών» με την Ίντερ, μίλησε για το γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμα λόγω της νέας μορφής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, και τόνισε :

 «Είμαστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο να κάνουμε απεργία. Ίσως να μην έχουμε άλλη επιλογή. Φέτος μπορούμε να πάμε στα 70, ίσως και στα 80, δεν ξέρω. Εξαρτάται πόσο μακριά θα φτάσεις στους αγώνες. Κατά την ταπεινή μου γνώμη νομίζω ότι είναι υπερβολικό. Νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας. Κάποιος πρέπει να φροντίσει τον εαυτό μας γιατί είμαστε οι κύριοι χαρακτήρες αυτού του αθλήματος ή επιχείρησης ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το. Δεν είναι όλα χρήματα ή μάρκετινγκ, είναι και η ποιότητα της παράστασης. Όταν δεν είμαι κουρασμένος, αποδίδω καλύτερα και αν ο κόσμος θέλει να δει καλύτερο ποδόσφαιρο, πρέπει να ξεκουραστούμε».

Ο συμπαίκτης του  Μανουέλ Ακάντζι είπε : «Εμείς, τελικά, πότε ξεκουραζόμαστε; Δεν υπάρχουν διακοπές και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να πάρουμε δυο εβδομάδες. Έπειτα, το αμέσως επόμενο καλοκαίρι, το 2026, θα έχουμε το Μουντιάλ. Δεν υπάρχει τέλος σε όλο αυτό που έχουν φτιάξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.