Ο Ραζβάν φτιάχνει τους παίκτες για τη νίκη

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Αν υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που διαφοροποιεί την φετινή πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ σε σχέση με εκείνη του 2019 είναι η προσέγγιση που κάνει ο Λουτσέσκου στις ομιλίες τους προς τους παίκτες και τις δημόσιες αναφορές του. 

Από το «είμαστε υποχρεωμένοι να το πάρουμε της χρονιάς του αήττητου τίτλου», στο φετινό «πάμε παιχνίδι-παιχνίδι», η στρατηγική του Ρουμάνου τεχνικού τον δικαίωσε πλήρως και την σεζόν που διανύουμε, αφού όπως και ο ίδιος είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πλέον ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξαρτάται η τύχη του από τα δικά του πόδια.

Το ζήτημα είναι πλέον η διαχείριση του τελικού με τον Αρη, του αγώνα που αν ο ΠΑΟΚ νικήσει κατακτά τον τίτλο. Ο ίδιος ο προπονητής του αμέσως μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού υπογράμμισε την περηφάνια που όλοι νιώθουν για το γεγονός ότι έφτασαν την μάχη τίτλου να εξαρτάται από εκείνους και παράλληλα προσπάθησε να βάλει το μέτρο στην ταπεινότητα και την αυτοπεποίθηση. 

Ο 54χρονος τεχνικός είναι μάστορας σε αυτή την διαδικασία και έτσι συνεχίζει και αυτές τις μέρες την προετοιμασία. Θυμίζει στην ομάδα του πόσο ιδρώτας χύθηκε για να φτάσει ως εδώ και παράλληλα προσπαθεί να τους ανεβάσει και να δείξουν την ποιότητά τους που μπορεί να τους φέρει τη νίκη και μαζί και το τρόπαιο, χωρίς να περιμένουν κανένα άλλο αποτέλεσμα.

“Προέχει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Και με καθαρό μυαλό. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να είμαστε ισορροπημένοι, είμαστε πρώτοι και όλα είναι στα πόδια μας. Έχουμε ένα πολύ ισχυρό κίνητρο, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένας τίτλος για εμάς που θα είναι τεράστια επιτυχία για όλους μέσα στον σύλλογο. Έχουμε δημιουργήσει δυνατούς δεσμούς μεταξύ μας”, είναι μερικά από τα όσα λέει και «φτιάχνουν» τους παίκτες που φυσικά έχουν και μεταξύ τους συζητήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.