Ο Πρωταθλητής έπεσε, επιβάλλεται να σηκωθεί... χθες

Αρις Νικολάκης16 Αυγούστου 2024

Καλημέρα σας. Χρόνια σας καλά και πολλά. Η μεγάλη Της χάρη εφ’ υμών! Η ευλογία Της σε όλες και σε όλους σας. Υπεραγία Θεοτόκε φύλαγε μας υπό την σκέπη Σου... Η Παναγία ήταν ανέκαθεν τού Ελληνισμού η προστασία, η ελπίδα και το καταφύγιο! Η Μεγαλόχαρη ήταν ανέκαθεν του Έθνους η προσευχή, η προσδοκία κι η αγκαλιά!

Κατά τα άλλα... Ο Πρωταθλητής ξανά προς την δόξα τραβά. Δε συγχωρείται βέβαια, ο αποκλεισμός σε προπονητές και παίκτες από τον κόσμο τους αλλά... Δεν στερείται ο Πρωταθλητής την στήριξη του. Έστω με βαριά ψυχή... Κόμπο την κάνει ο κόσμος για να στηρίξει τον Πρωταθλητή. Χρειάζεται πάντως, πέρα από την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Αυτή δε χαρίζεται από τον κόσμο στην ομάδα του. Κερδίζεται από την ομάδα. Τόσο απλά...

Κι όχι άλλα ψεύτικα λόγια, μεγάλα από προπονητές και παίκτες. Λόγια ξανά σαν εκείνα με τα οποία ήθελαν, να πείσουν πως θα είναι έτοιμοι, όταν πρέπει. Και δεν ήταν! Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Εξάλλου προπονητές και παίκτες συγκλονιστικά γοήτευσαν πέρυσι. Κατέκτησαν με περισσή μαγκιά τον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συντάραξαν το πανελλήνιο κι ουχί μόνον, με την επική τους πορεία... Δικαιούνται λοιπόν, την στήριξη του κόσμου τους κι ας τον απογοήτευσαν οικτρά. Υποχρεούνται συνάμα για μία έμπρακτη συγνώμη. Στα πόδια τους την έχουν. Στα πόδια τους είναι να τους γοητεύσουν κι εφέτος.

Για να τα λέμε όμως, τα πάντα, όλα χρειάζεται και την στήριξη του Οργανισμού τού Πρωταθλητή. Ναι, είναι σοκ για τα οικονομικά ο αποκλεισμός από το κατώφλι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι, δεν απαλλάσσεται από τα δεσμά του Financial Fair Play. Αν και κλειδί για την απαλλαγή θα μπορούσε, να είναι η μεταγραφή του γιγαντιαίου Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ. Παρεμπιπτόντως για κεντρικό αμυντικό τον θέλει η για επιθετικό; Και για τα δυο; Τα έχει αμφότερα αυτός!

Και πως να είναι, αυτή η μεταγραφή κλειδί για απαλλαγή τού Πρωταθλητή από τα δεσμά τού Financial Fair Play όταν αυτή ανοίγει να ...(με τον συχώριο) μία τρύπα στο ρόστερ . Πρέπει δε, να καλυφθεί με αντίστοιχου επιπέδου κάλυψη όταν υπάρχουν κι άλλες τρύπες; Τέλος πάντων.

Ο Πρωταθλητής έπεσε. Επιβάλλεται να σηκωθεί... χθες! Να καταστεί και πάλι αετός αλλά με τον κόσμο για φτερά του. Η ευκαιρία για το πρώτο βήμα αύριο κιόλας...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.