Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ αποκαλύπτει: «Ο Μπακασέτας αρνήθηκε δύο φορές να ανανεώσει»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2023

Φαίνεται πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει «χορτάσει» το τουρκικό πρωτάθλημα και ήδη ψάχνει το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγρούλ Ντογάν προτάθηκε δύο φορές στον Έλληνα μέσο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον τουρκικό σύλλογο, όμως ο αρχηγός της Εθνικής απάντησε αρνητικά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος: «Προτείναμε δύο φορές στον Μπακασέτα να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν λάβαμε θετική απάντηση.

Ο Μπακασέτας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας αρέσει. Πρόκειται για ένα παίκτη που θεωρούμε δικό μας, έχοντας ζήσει εδώ για χρόνια δίχως να δημιουργήσει προβλήματα και έχοντας σημαντική συνεισφορά στην ομάδα». 

Μάλιστα, ο τελευταίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πουληθεί ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, καθώς πρόθεση της Τραμπζονσπόρ είναι να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Ο Μπακασέτας σε 115 εμφανίσεις με τα χρώματα του συλλόγου από την Μαύρη Θάλασσα σκόραρε 31 γκολ, ενώ μοίρασε 22 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.