Ο πρόεδρος της σερβικής δημοκρατίας της Βοσνίας, είναι ο πιο μεγάλος οπαδός της ομάδας της Μπόρατς

Κώστας Πετρωτός30 Ιουλίου 2024

Η Μπόρατς είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σερβικού κομματιού της Βοσνίας και στα παιχνίδια της στην Μπάνια Λούκα δίνουν αρκετοί πολιτικοί το παρών. Μεταξύ αυτών, σχεδόν μόνιμος θαμώνας ο πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας, Μίλοραντ Ντόντικ που είναι και φανατικός οπαδός της, αφού έχει γεννηθεί στην Μπάνια Λούκα. Το φανέρωσε άλλωστε και με τη σημερινή υποδοχή της ομάδας στο προεδρικό μέγαρο.

«Δημιουργείτε ιστορίες ότι ο Μίλοραντ Ντόντικ είναι ο ιδιοκτήτης της Μπόρατς. Δεν είναι! Αλλά είμαι περήφανος που η Μπόρατς είναι μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Βοσνία στις μέρες μας, θα πάρει το πρωτάθλημα και θα παίξει στο Champions League», είχε δηλώσει κάποια στιγμή μέσα στην σεζόν πέρυσι, ενώ στα ρεπορτάζ του βοσνιακού Τύπου έπαιζαν και πριμ που είχε δώσει (η έρευνα μας έφερε σε ένα κείμενο που αναφερόταν ότι είχε δώσει 250.000 ευρώ πριμ στην Μπόρατς για να κατακτήσει τον τίτλο).

Πριν από λίγες μέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ντόντικ είχε κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, σημειώνοντας: «Η καρδιά μου είναι τόσο μεγάλη όσο ένα σπίτι όταν βλέπω πώς τα αγόρια μας από την Μπόρατς πως έπαιξαν τόσο ηρωικά κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Θα κερδίσουμε στη Μπάνια Λούκα».

Ο 65χρονος Ντόντικ είναι από τους πιο επιφανείς σερβικής καταγωγής πολιτικούς και έχει τιμηθεί πολλάκις και μέσα στην Σερβία για την υποστήριξη των Σέρβων της Βοσνίας. Μάλιστα, υπήρξε πρόεδρος και ένας από τους συνιδρυτές της ομάδας μπάσκετ Ιγκοκέα, ενώ η Παρτιζάν του έχει δώσει τον τίτλο του επίτιμου προέδρου.

Ο Μίλοραντ Ντόντικ θα βρίσκεται αύριο στα επίσημα του γηπέδου της Μπάνια Λούκα και θα προσπαθήσει να μεταφέρει και ο ίδιος την θετική ενέργειά του στην Μπόρατς για να πετύχει το θαύμα με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.