Ο Ποστέκογλου έβαλε το όνομά του δίπλα στους Αντσελότι και Γκουαρδιόλα

Κωστής Παναγιώτου24 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει ξεκινήσει ιδανικά στον πάγκο της Τότεναμ και μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα κατάφερα να γράψει ιστορία στην Premier League και να βάλει το όνομα του δίπλα στους Κάρλος Αντσελότι και Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στο ντέρμπι του Λονδίνου τα "σπιρούνια" πέτυχαν δύο τέρματα και παρέμειναν αήττητα μετά από τις πρώτες έξι στροφές της Premier League. Το ρεκόρ όμως που πέτυχε ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός είναι το γεγονός ότι η ομάδα του έχεi πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ματς των  πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Κάτι αντίστοιχο έχουν πετύχει μόνο ο Κάρλος Αντσελότι στην Τσέλσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Κρεγκ Σέξπιρ στη Λέστερ, με τον Ποστέκογλουν να γίνεται μόλις ο τέταρτος προπονητής που το πετυχαίνει στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τότεναμ στην Premier League:

Μπρέντφορντ - Τότεναμ 2-2

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Μπόρνμουθ - Τότεναμ 0-2

Μπέρνλι - Τότεναμ 2-5

Τότεναμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1

Άρσεναλ - Τότεναμ 2-2

Ο πρώτος προπονητής της Τότεναμ που δεν χάνει από την Άσρεναλ του Αρτέτα

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν για τον Άγγελο Ποστέκογλου, οποίος μπορεί να μην πανηγύρισε το τρίποντο στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, αλλά πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό, που σίγουρα αναπτερώνει το ηθικό των φίλων της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν την Τότεναμ να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Η ισοπαλία με τους "κανονιέρηδες" στο Emirates ήταν η πρώτη για τα "σπιρούνια" από τότε που ο Μικέλ Αρτέτα ανέλαβε την Άρσεναλ, με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή να βάζει τέλος στο νικηφόρο σερί του Ισπανού, οποίος μετρούσε 3 σερί νίκες στο "σπίτι" των "κανονιέρηδων".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.