«Ο ΠΑΟΚ ο πιο ρωσικός σύλλογος στην Ευρώπη» - Ξανά το σενάριο... Ίβιτς

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Μετά την απόφαση του Φίοντορ Τσάλοφ να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την καριέρα του με τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ, οι Ρώσοι δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον Δικέφαλο του Βορρά. Σήμερα, λοιπόν, κυκλοφορεί δημοσίευμα το οποίο αποπειράται να σκιαγραφήσει το προφίλ της ομάδας, αναφερόμενο στους παίκτες που έχουν καταγωγή από την Ρωσία, τον πρόεδρο του συλλόγου αλλά και τον... Βλάνταν Ίβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, η ρωσική ιστοσελίδα sport24.ru, παρουσίασε αφιέρωμα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμη από τον τίτλο ως τον «πιο ρωσικό σύλλογο της Ευρώπης», με αφορμή την έλευση του Φίοντορ Τσάλοφ αλλά και την παρουσία του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η διοίκηση του ΠΑΟΚ στηρίζει τον Τσάλοφ - αγαπούν παίκτες από τη Ρωσία. Εκτός από τον Τσάλοφ, στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται και ο πρώην μέσος της Ζενίτ, Μαγκομέντ Οζντόεφ. Με τον σύλλογο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας την περασμένη σεζόν, όντας ένας από τους κορυφαίους. Ο Ozdoev έπαιξε 44 ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του (σχεδόν χωρίς τραυματισμούς)».

Φυσικά, από το εν λόγω δημοσίευμα δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, τα όσα έχει πετύχει με τον «ασπρόμαυρο σύλλογο» αλλά και τα... κακώς κείμενα, με την επεισοδιακή είσοδό του στο γήπεδο, μετά τη διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Τέλος, οι Ρώσοι δεν λησμόνησαν να ασχοληθούν και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, επαναλαμβάνοντας το σενάριο που ήδη διαψεύστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πως μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League, θα τον διαδεχθεί στον πάγκο ο Βλάνταν Ίβιτς.

«Επικεφαλής του ΠΑΟΚ είναι ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου, πρώην προπονητή της Ζενίτ. Την ίδια ώρα, οι μυημένοι αναφέρουν ότι μετά τον υποβιβασμό από το Champions League, η ομάδα μπορεί να έχει επικεφαλής τον Βλαντιμίρ Ίβιτς, ο οποίος προπονούσε την Κράσνονταρ (πριν από αυτό έπαιζε και δούλευε στον ΠΑΟΚ)» γράφουν χαρακτηριστικά στην κατακλείδα του δημοσιεύματός τους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.