ΠΑΟΚ: Ο πιο μεγάλος προβληματισμός για Μπεϊτάρ

Κώστας Πετρωτός18 Ιουλίου 2023

Είναι πολύ καθαρά τα δεδομένα για την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ. Ας τα αναλύσουμε από πίσω προς τα μπρος. Ο Μπράντον θα είναι βασικός. Ο Σαμάτα απλά δεν προλαβαίνει μέσα σε μία εβδομάδα να του πάρει την θέση και ξέρουμε πόσο μεγάλη βαρύτητα δίνει στην καθημερινή δουλειά ο Λουτσέσκου.

Ο Τζίμας θα μπει σταδιακά στο πλάνο, δεν αποκλείεται να πάρει κάποια στιγμή χρόνο στο ματς. Η μεσοεπιθετική γραμμή λογικά θα αποτελείται από τους Κωνσταντέλια, Αντρια και έναν εκ των Νάρεϊ ή Τάισον (ο πρώτος ανεβάζει στροφές από το πρόβλημα υγείας και ο δεύτερος έχασε κάποιες προπονήσεις). Τσιγγάρς και Σβαμπ είναι ξεκάθαρα οι δύο επιλογές για την μεσαία γραμμή, γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άλλος να τους ανταγωνιστεί (και βάσει εμπειρίας). 

Αν αποκτηθεί χαφ τις επόμενες μέρες, μάλλον θα τρέξει να προλάβει να μπει στο κλίμα της ομάδας για το δεύτερο ματς και η εναλλακτική θα είναι κυρίως ο Βρακάς, ειδικά αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην διάρκεια του ματς επιθετική ένεση από τα χαφ. Σδτην άμυνα, οι 4 από τις 5 θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες. Ο Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ, το δίδυμο στόπερ Εκόνγκ-Κουλιεράκη και ο Κεντζιόρα, από την στιγμή που ο Λύρατζης ακόμη δεν έχει ανεβάσει πλήρως στροφές (κρατάμε μικρό παράθυρο ανοιχτό για τον Καβαλιώτη μπακ). 

Μία θέση προβληματίζει έντονα τον Ρουμάνο τεχνικό, αυτή του αριστερού μπακ. Ο Ράφα Σοάρες έχει σαφές προβάδισμα γιατί έχει βγάλει όλη την προετοιμασία και έχει καλή παρουσία επιθετικά, ωστόσο, ο Ραχμάν Μπάμπα έχει βάλει τον 54χρονο προπονητή σε σκέψεις. Του δίνει καλή αμυντική ισορροπία, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, αν είχε προλάβει να κάνει μία, δύο εβδομάδες προπονήσεων ακόμη τότε θα ήταν μάλλον αλλιώς η σειρά προτίμησης. Δεν το αποκλείουμε, αφού υπάρχει και μία ακόμη εβδομάδα προπονήσεων μπροστά μας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.