Ο Πετράκης αντικαταστάτης του Βέλιτς στον Λεβαδειακό

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2023

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που έχουν ως συνέπεια να βρεθούν οι Βοιωτοί στη ζώνη του υποβιβασμού στη μάχη της παραμονής, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον 57χρονο Βόσνιο τεχνικό.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, αυτός θα είναι ο Γιάννης Πετράκης. O 63χρονος τεχνικός βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Νοέμβριο όταν αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ενώ έχει περάσει και από Απόλλωνα Λεμεσού, ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Εθνικό Αστέρας, Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Γιάσμινκο Βέλιτς. Στο διάστημα της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ο Γιάσμινκο Βέλιτς επέδειξε ήθος και επαγγελματισμό.

Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.