«Ο Πέδρο Μαρτίνς πιθανός διάδοχος του Τερίμ στον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Ο Παναθηναικός κατάφερε να σώσει τη χρονιά κερδίζοντας το Κύπελλο Ελλάδος και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως οι χαρούμενες μέρες κρατούν για λίγο, αφού οι ιθύνοντες θα πρέπει να αρχίσουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με μείζων θέμα το ποιος θα αποτελέσει διάδοχος του Φατίχ Τερίμ.
Πολλά μπορεί να είναι τα ονόματα που υπάρχουν στην σχετική λίστα, αυτό όμως που ξεχωρίζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι του Πέδρο Μαρτίνς, γνώριμου στα ελληνικά γήπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα του την Πορτογαλία, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τον πάγκο του είναι ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2022 στην Αλ Γκαράφα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια παραμονής του στα Εμιράτα την φετινή σεζόν κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα του στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ, κατόρθωμα για το οποίο αναδείχθηκε και καλύτερος προπονητής της χρονιάς στην αραβική χώρα. Ωστόσο, συμβόλαιό του εκεί λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Από την άλλη, το δημοσίευμα της «A Bola», υποστηρίζει πως ο κόουτς δεν είναι θετικός στην παραμονή του στο Κατάρ και εξετάζει τις επιλογές του για επιστροφή στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό να είναι ανάμεσα στους «μνηστήρες» που τον διεκδικούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.