Ο Παππάς κατήγγειλε στη Βουλή «σχέδιο σαμποτάζ» του Αγοραστού στον Κουρέτα: «Σταμάτησαν τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κατά τη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, μιλώντας για «σαμποτάζ» του Κώστα Αγοραστού στον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς επικαλέστηκε συγκεκριμένο δημοσίευμα που έκανε λόγο για « εργολάβους που δούλευαν στα αντιπλημμυρικά έργα και σταμάτησαν με εντολή Αγοραστού».

Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «αν δεν διαψευσθεί το δημοσίευμα από την κυβέρνηση τότε θα μιλάμε για τυφλή εκδικητικότητα απέναντι στον λαό της Θεσσαλίας που έκανε άλλες επιλογές».

Σύμφωνα με topontiki.gr διασταυρωμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι από το βράδυ της Τρίτης ότι τα αντιπλημμυρικά έργα που ήταν σε εξέλιξη σε Καρδίτσα και Τρίκαλα έχουν σταματήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εργολάβοι επικαλούνται προφορική εντολή του ίδιου του κ. Αγοραστού, ενώ τοπικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για ανάλογη εντολή από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη.

Υπό τη σκιά αυτών των πληροφοριών ο κ. Κουρέτας επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης χωριά που πλημμύρισαν τον Σεπτέμβριο, όπως ο Βλοχός, η Μεταμόρφωση, η Μαραθέα και άλλα, όπου και διαπίστωσε ότι πράγματι τα μηχανήματα έχουν σταματήσει.

Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα, επιβεβαίωσε την αυτή την εικόνα!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.