Ο ΠΑΟΚ ζητάει παραίτηση Καπέλα, goal line technology και τρισδιάστατο σύστημα ελέγχου οφσάιντ

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Οκτωβρίου 2023

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης κατέθεσε στη Λίγκα τις θέσεις των «ασπρόμαυρων» για τη διαιτησία και την ΚΕΔ.

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σημερινής (3/10) συνεδρίασης της Superleague, αναφορικά με τον νέο επικεφαλής της ΚΕΔ, τη δομή και τη σύνθεσή της.

Με την αναβολή της οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν τη δυνατότητα να ζητήσουν την άμεση παραίτηση του υπευθύνου VAR, Ζοάο Καπέλα, που πρέπει να ακολουθήσει όπως τονίζουν τον Στιβ Μπένετ.

Παράλληλα, ο Μάκης Γκαγκάτσης, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, έθεσε το θέμα της ανάγκης εγκατάστασης του τρισδιάστατου συστήματος ελέγχου οφσάιντ (που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022) και το goal line technology για να μειωθεί κι άλλο η πιθανότητα «ανθρώπινου λάθους» στην τοποθέτηση των γραμμών στο VAR.

Από την πλευρά της, η Super League δεσμεύτηκε να διερευνήσει το κόστος και να αναλάβει την διαπραγμάτευση με την Πολιτεία για την ανάληψη του κόστους εγκατάστασης, ως ένα ακόμη εργαλείο εξάλειψης της καχυποψίας γύρω από το Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.