«Ο ΠΑΟΚ το προβάδισμα πρόκρισης, 50-50 για Στεάουα και Σπάρτα»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα στη Σουηδία μετά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στη Μάλμε και προσδοκά στην Τούμπα να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το προβάδισμά του και τους… ανοικτούς λογαριασμούς που άφησαν Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρεστίου, σχολίασε ο Ραζβάν Παναϊτέσκου.

Ο Ραζβάν Παναϊτέσκου, Ρουμάνος δημοσιογράφος και στενός φίλος του Ραζβάν Λουτσέκσου μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε, αλλά και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος των play off του Champions League σε περίπτωση πρόκρισης του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Μάλμε: «Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ, που είναι ακόμα στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών τους, έπαιξε με μια ομάδα που έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της. Θα μπορούσε να αποφύγει τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εικόνα του θα είναι πολύ καλύτερη στην Τούμπα και έχει το πάνω χέρι».

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Θα είναι διαφορετικά. Θα είναι ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Είναι αγώνας επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ που είναι το όνειρο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Για το αν μίλησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ αυτές τις ημέρες: «Όχι δεν μιλήσαμε, του έστειλα ένα μήνυμα. Νομίζω είναι αφοσιωμένος στα ευρωπαϊκά αυτά παιχνίδια. Είδα το δεύτερο παιχνίδι της Σπάρτα Πράγας με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά δεν ήταν φαβορί η Στεάουα. Μετά το 1-1 είναι όλα ανοικτά 50-50».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.