Ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης στο Σπλιτ - Τα πλάνα 11άδας του Λουτσέσκου

Metrosport Team10 Αυγούστου 2023

Αποστολή: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Η Χάιντουκ δεν είναι Μπεϊτάρ και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του. Ετσι σήμερα σε μια κατάμεστη και απόλυτα εχθρική έδρα (22:00, metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports 2) ο ΠΑΟΚ καλείται να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε στο Ισραήλ και να μην προσφέρει… δώρα στον Λιβάγια και στην παρέα του που σίγουρα θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν. Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος αμυντικά και να μην στηριχθεί μόνο στον Κοτάρσκι που αποδείχθηκε φύλακας-άγγελος στο ματς στο Ισραήλ.

Με καλή ψυχολογία και καθαρό μυαλό οι παίκτες πρέπει να ακολουθήσουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό το πλάνο ώστε με το τελευταίο σφύριγμα να έχουν πολλαπλασιάσει τις ελπίδες πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα.

Σε σχέση με την ενδεκάδα που άρχισε την αναμέτρηση απέναντι στην Μπεϊτάρ σήμερα ο Λουτσέσκου θα κάνει τρεις αλλαγές. Η μια αφορά τον παρτενέρ του Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας με τον Κουλιεράκη να παίρνει τη θέση του Μιχαηλίδη. Ο Τσιγγάρας που ερχόμενος από τον πάγκο ήταν καθοριστικός στη νίκη πριν από μια εβδομάδα θα είναι δίπλα στον πανέτοιμο Σβαμπ στη θέση του τιμωρημένου Αουγκούστο που όπως όλα δείχνουν δεν θα φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα. 

Η τρίτη αλλαγή αφορά τον Κωνσταντέλια που ήταν εξαιρετικός από τη στιγμή που πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του TeddyStadium αλλάζοντας τη ροή του αγώνα. Αυτό σημαίνει πως ο Τάισον θα παραμείνει στον πάγκο. Ετσι ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια απέναντι στους συμπατριώτες τους, ο Μπάμπα στα αριστερά και ο Κεντζιόρα στα δεξιά με τους Εκόνγκ-Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ στο κέντρο με τον Κωνσταντέλια πίσω από τον Μπράντον Τόμας και τους Νάρεϊ-Ζίβκοβιτς στα άκρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.