Ο ΠΑΟΚ τα δίνει όλα για το διπλό deal

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Μετά την παραμονή του Κωνσταντέλια που έχει εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα ύψη και δικαιολογημένα, προχωρούν και οι άλλες δύσκολες υποθέσεις. Κυρίως για τους παίκτες στην μεσαία γραμμή. Στον ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με επιτυχία το διπλό deal.

Με τον Μειτέ αρχικά, καθώς έχει επέλθει συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά των δικαιωμάτων του, έναντι του ποσού των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Και για τον Καμαρά, καθώς ο διεθνής μέσος από την Γουϊνέα, άλλαξε στάση. Για την ακρίβεια, ενώ μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης επικρατούσε απαισιοδοξία για μία θετική εξέλιξη της υπόθεσης, χθες το βράδυ, άλλαξε η κατάσταση.

Ο Μεντί Καμαρά φαίνεται πως αποδέχεται την πρόταση του ΠΑΟΚ και την προοπτική του Champions League. Ο ΠΑΟΚ δίνει στον Καμαρά τριετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα του δίνει και πριμ υπογραφής ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. Δηλαδή στο σύνολο: 4,8 εκατ. Ο Καμαρά που λογικά δεν βρήκε άλλες προτάσεις πιο υψηλές, όπως προφανώς θα ήθελε, έκανε την κίνηση με τον ΠΑΟΚ και πλέον όλα είναι πιθανά.

Για τον Μειτέ τα δεδομένα είναι απλά: Ο ΠΑΟΚ δίνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξεως του 1,3 εκατ. ευρώ. Ο Μειτέ φέρεται να ζητά 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, επομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται μία θετική εξέλιξη για την υπόθεση.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει θετική ανταπόκριση από τον Ετζούκε που μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Του προτείνει απολαβές της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ, τις οποίες σκέφτεται να αποδεχθεί, καθώς η προοπτική του Champions League είναι πολύ σημαντική για τον ίδιο. Ο ΠΑΟΚ κινείται σε αυτό το διπλό deal αρχικά με τους μέσους και προσδοκά οφέλη και από τον Ετζούκε για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.