Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά μεταγραφή «πακέτο» Τσιφτσή-Ζουγλή

Κώστας Πετρωτός29 Μαΐου 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να αποκτήσει Ελληνες παίκτες, ηλικίας από 20 έως 23 που έχουν διακριθεί στο Πρωτάθλημα και η πρώτη κίνηση που έχει διαρρεύσει είναι αυτή του Αντώνη Τσιφτσή, του Γιαννιτσιώτη τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», η ομάδα της Αρκαδίας ζητά ένα ποσό περίπου 400.000 ευρώ (ενώ στη συμφωνία θα υπάρχουν και διάφορα μπόνους), ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει η τελική κρούση. Και ο λόγος είναι ότι υπάρχει μία εναλλακτική πρόταση και αυτή αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης «πακέτο» Τσιφτσή-Ζουγλή.

Ο 21χρονος επιθετικός, Νίκος Ζουγλής (31 συμμετοχές, τρεις ασίστ, συνολικά φέτος), είναι ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα στην χώρα μας και ο Αστέρας είναι θετικός να τον δώσει και αυτόν, αν δοθεί συνολικά και για τους δύο παίκτες, ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο.

Η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ανέλυσε τα παραπάνω δεδομένα σημειώνοντας ότι, ακόμη δεν έχει γίνει η τελική κρούση από τον ΠΑΟΚ που θα ξεκαθαρίσει τα δεδομένα.

Στην όλη συζήτηση μπαίνει και η προοπτική να δοθεί ως αντάλλαγμα και ο Λευτέρης Λύρατζης που ακόμη, ωστόσο, δεν έχει κάνει συζήτηση με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του. Ο ίδιος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και περιμένει να μάθει αν θα είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για να αποφασίσει πώς θα κινηθεί, ενώ δεν έχει ακόμη εκφραστεί για το ενδεχόμενο μόνιμης μεταγραφής του στην ομάδα του Αστέρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.