Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε μπάσιμο της Αντερλεχτ για τον Μιχαηλίδη

Κώστας Πετρωτός19 Ιουνίου 2024

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης κέρδισε με το σπαθί του την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς από τον περασμένο καλοκαίρι που έμοιαζε ξένο σώμα στην ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, κατάφερε να αλλάξει άρδην τα δεδομένα για τον ίδιο και να μπει στο πλάνο του Λουτσέσκου, τον οποίο τελικά οδήγησε στο να εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η «Μ» και το Metrosport.gr, τα οικονομικά δεδομένα για τον Γιαννιτσιώτη στόπερ αλλάζουν από φέτος, καθώς από τις 370.000 ευρώ ετησίως που έπαιρνε ως τώρα θα ανέβει πάνω από τις 500 χιλιάδες, για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Το βασικότερο, όμως, για τον ΠΑΟΚ είναι το τάιμινγκ αυτής της ανανέωσης. Ο Μιχαηλίδης έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο Δικέφαλος πρόλαβε ένα πιθανό μπάσιμο της Αντερλεχτ. Η βελγική ομάδα παρακολουθούσε στενά την πορεία του 24χρονου στόπερ (αριστεροπόδαρος, άρα όχι εύκολα διαθέσιμος στην αγορά, δεν πρέπει να το ξεχνάμε) και είναι πολύ πιθανό, αν δεν είχε ανανεώσει ο «Μίχα», όσο πλησιάζαμε προς το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, να ασκούσε μεγαλύτερη πίεση. Ο Δικέφαλος ακύρωσε αυτό το ενδιαφέρον, όπως και το ενδιαφέρον ομάδων από Τουρκία και Ιταλία που δεν ήταν τόσο έντονο, όσο εκείνο των Βέλγων.

Αξίζει να επισημανθεί, αν και πλέον αποτελεί κανόνα στα συμβόλαια του ΠΑΟΚ, ότι στο νέο του Μιχαηλίδη δεν υπάρχει μπάι άουτ και άρα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι αυτή που ορίζει τιμή αν κάποια ομάδα θελήσει να κάνει κρούση για να θέσει θέμα πώλησης. Ο Μιχαηλίδης βρέθηκε χθες στα γραφεία της Τούμπας, μαζί με άνθρωπο της εταιρίας που τον εκπροσωπεί και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του παρουσία της Γκοντσαρόβα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.