Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι και πάει στο ντέρμπι με αέρα αήττητου

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε το αήττητο σερί του στη Women's Football League, επικρατώντας με 2-1 επί του Νέου Ατρομήτου, στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με σκόρερ τις Αργυρίου και Χέλμβαλ, δύο ασίστ η Γιοβάνη. Ο "δικέφαλος" πηγαίνει έχοντας το απόλυτο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

O ΠΑΟΚ Morris είχε την απόλυτη κυριαρχία του αγώνα και απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό, με σουτ της Μήτκου, ωστόσο η τερματοφύλακας του Ατρομήτου παραχώρησε κόρνερ. Στο 16ο λεπτό, η Γιοβάνη... έκλεψε στον χώρο του κέντρου και βρήκε την Αργυρίου, η οποία με όμορφο τελείωμα έκανε το 0-1 για τις "ασπρόμαυρες". Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του 0-1, ο ΠΑΟΚ Morris πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 18ο λεπτό (0-2), με την Χέλμβαλ να υποδέχεται με όμορφο τρόπο την πάσα της Γιοβάνη.

Στο 25ο λεπτό, η Μήτκου έψαξε και πάλι την τύχη της με σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχες κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο έφερε και την αποβολή της Κοσκερίδου, με τον "δικέφαλο" να μένει με 10 παίκτριες. Οι Νέες Ατρομήτου μείωσαν σε 1-2, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερος μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι κυρίαρχος, έχοντας ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά η τερματοφύλακας των Νέων Ατρομήτου είχε απάντηση σε κάθε τελική του "δικεφάλου", το τελικό σφύριγμα βρήκε νικήτριες τις "ασπρόμαυρες".

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, είναι το Σάββατο 13/1, εντός έδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό (13:45), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να έχει το απόλυτο μετά από δέκα αγωνιστικές (30 βαθμούς), στο -5 οι "πράσινες" με 8 νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα.

ΠΑΟΚ Morris (Προπονητής: Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Αχμέντοβα, Μήτκου, Στράντζαλη, Γιοβάνη, Αργυρίου (79' Βαρδαλή), Καλέση, Ακίντα (46' Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.