Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει βάσεις πρόκρισης στο Σπλιτ

Κώστας Πετρωτός10 Αυγούστου 2023

Το δεύτερο βήμα του προς την επιστροφή του στους ομίλους του Conference League θα επιχειρήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ. Σαφέστατα, η κροατική ομάδα είναι πολύ πιο ποιοτική από την ισραηλινή και ο δείκτης δυσκολίας για να επιτευχτεί η πρόκριση πολύ μεγαλύτερος.

Πολλοί μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης της εικόνας του ΠΑΟΚ στα δύο ματς με την Μπεϊτάρ για να προβλέψουν τι απόδοση θα έχει κόντρα στην Χάιντουκ, ωστόσο, αυτό αποτελεί παγίδα και ο λόγος είναι απλός: Αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ κάθε εβδομάδα που περνάει αλλάζει προς το καλύτερο. Θυμηθείτε το άτονο παιχνίδι που έκανε επιθετικά ο Δικέφαλος στην Τούμπα κόντρα στην Μπεϊτάρ και πόσο άλλαξε στο δεύτερο.

Είναι ο επιπλέον χρόνος δουλειάς για τον οποίο μίλησε ο Ραζβάν Λουσέσκου στη συνέντευξη Τύπου χθες που κάνει και την ομάδα και τα άτομα καλύτερα. Και ειδικά για παίκτες όπως ο Σαμάτα ή όπως ο Οζντόεφ (και αυτό θα φανεί στη ρεβάνς), αυτό είναι ευεργετικό. Υπάρχει ένα θετικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ στο ματς με την Χάιντουκ απόψε. Με το ένθερμο κοινό της στο πλευρό της και με τον αέρα του δύο στα δύο που έχει στο Πρωτάθλημα της χώρας της, η κροατική ομάδα θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Να πάρει την μπάλα και να δημιουργήσει με στόχο να πάρει το πάνω χέρι στο ματς και τη νίκη. Σε μια τέτοια προοπτική, ο Δικέφαλος θα βρει τους ανοιχτούς χώρους να χτυπήσει με ταχύτητα. Έχει τους παίκτες να το κάνει, ενώ και η Χάιντουκ δεν είναι αχτύπητη ανασταλτικά. Το ζητούμενο είναι να αποφύγει λάθη και δυσλειτουργίες στα μετόπισθεν η ομάδα του Λουτσέσκου, γι' αυτό απαιτείται μια συγκέντρωση από τον Κοτάρσκι και την παρέα του. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει στη ρεβάνς της Τούμπας με ένα προβάδισμα πρόκρισης από τώρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.