Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται!

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Ο Δικέφαλος του Βορρά τούτη την στιγμή χρειάζεται τους οπαδούς, τους φιλάθλους, οποιονδήποτε μπορεί να προσφέρει έστω και την πιο ελάχιστη βοήθεια, προκειμένου να ανασυνταχθεί και να παρουσιάσει ένα σύνολο σαν αυτό που είχαμε συνηθίσει τόσο ευχάριστα, όλη την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση που έχει κυριαρχήσει στο ποδοσφαιρικό μυαλό των περισσοτέρων για τους οποίους ο ΠΑΟΚ είναι το αλάτι και το πιπέρι της καθημερινότητάς τους.

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Θέλαμε μεταγραφές έγκαιρα και σε ποιότητα, που απαιτούσε η προσπάθεια για την πρόκριση στους 36 των πρωταθλητριών όπως πρώτη φορά θα λάβει χώρα φέτος. Αντ’ αυτού η κινητικότητα της διοίκησης ήταν κατά τι μεγαλύτερη από τις περασμένες χρονιές αλλά σε καμία περίπτωση δεν επαρκούσε για τη μέγιστη επιθυμία που κυριαρχούσε στην παοκτσήδικη ψυχή και είχε ανάγκη ο προπονητής και η ομάδα. Ωστόσο, δεν είναι σωστό να ζούμε συνέχεια με τις αρνητικές αναμνήσεις των αγώνων του παρελθόντος, όσο κοντά χρονικά κι αν βρίσκονται.

Είναι απαραίτητο το μαχαίρι του μυαλού μας να κόψει την αρνητική προδιάθεση και να οδηγήσει τον εαυτό μας στο γήπεδο προκειμένου να προσδώσουμε στους παίκτες την ενίσχυση που πάντα διακαώς επιθυμούν. Βέβαια αυτό έγινε και στον αγώνα με την Μάλμε. Ένα γεμάτο γήπεδο δε στάθηκε ικανό να προσδώσει στους παίκτες και κυρίως τον Λουτσέσκου, την διαύγεια και την ψυχική-σωματική ικανότητα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη νέα ευρωπαϊκή πρόκληση.

Το ότι «Ιρλανδός Αντίπαλος» δεν δείχνει να είναι μια ομάδα που θα μπορούσε να προβληματίσει τον Δικέφαλο σε κανονικές αγωνιστικές συνθήκες, αυτά που παρακολουθήσαμε πρόσφατα, δυστυχώς αναιρούν την πιο πάνω λογική προσέγγιση.

Συμπερασματικά πιστεύουμε ότι όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί ότι δεν παίζει μπάλα ο περυσινός ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένο να γίνουν οι κινήσεις, να προβλεφθούν οι αδυναμίες τόσο της ομάδας μας όσο και του αντιπάλου, σε σημείο που ο ΠΑΟΚ να μην αντιμετωπίσει ανάλογη κατάσταση με τους δυο προηγούμενους γύρους. Συνοπτικά αυτό που επιβάλλεται να αντιμετωπισθεί είναι η πασιφανέστατη-αδικαιολόγητη αμυντική αδυναμία.

Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν είναι αυτοί που στους προηγούμενους 5 αγώνες δέχθηκαν 10 τέρματα. Με τέτοια νούμερα δεν πας πουθενά. Ο Λουτσέσκου επιβάλλεται να κατευθύνει... όχι με τους τρόπους που συνηθίζει τους παίκτες του, προκειμένου να πάρουν τα δυο επιθυμητά αποτελέσματα. Μια πρόκριση θα φέρει εκτός από μια καλύτερη οικονομική ενίσχυση και την αλλαγή προς το θετικό στην διάθεση όλων μας.

Ο φίλαθλος θα βοηθήσει αλλά και η διοίκηση μετά την πώληση Κουλιεράκη έχει χρέος να ενισχύσει στο μέγιστο δυνατό με την προσθήκη τουλάχιστον τριών ενδεκαδάτων παικτών. Ελπίζουμε ο Δικέφαλος του Βορά να μπει αύριο στο δρόμο που όλοι επιθυμούμε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.