Ο ΠΑΟΚ «καρφώνει» Παναθηναϊκό για τις διαρροές σχετικά με Λίντμπεργκ

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2024

Δεν πέρασαν απαρατήρητες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι διαρροές του Παναθηναϊκού σχετικά με την ψήφο των «ασπρόμαυρων» στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αλλαγή υπευθύνου VAR («πώς γίνεται ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε τον προερχόμενο από το προηγμένο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας Ζοάο Καπέλα και τώρα να ψηφίζει για τον συγκεκριμένο ρόλο υπέρ ενός ανθρώπου, του Λιφ Λίντμπεργκ, που προέρχεται από μια χώρα που δεν χρησιμοποιεί VAR;»).

Με σχόλιο του γραφείου Τύπου, ο δικέφαλος σχολιάζει δηκτικά:

«Στους κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αναρωτήθηκαν για το πώς ψηφίζει ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, θα βάζαμε τετράγωνα και ρόμβους να απαντήσουν: «πώς δεν σκεφτήκαμε να σας ρωτήσουμε»; Ωστόσο επειδή η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, καλό θα είναι να μην γίνονται ανόητες ερωτήσεις. Όλοι οι αρχιδιαιτητές προτείνουν τους συνεργάτες τους, οι οποίοι και είθισται να ψηφίζονται ομόφωνα, και αυτό το δικαίωμα δίνουμε κι εμείς με την ψήφο μας στον κ. Φρόιντφελντ που προφανώς θα κριθεί, όπως και οι προηγούμενοι.

Όσον αφορά τον κ. Καπέλα, να θυμίσουμε στους κύκλους πως η αποπομπή του ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένης της ψήφου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.