Ο ΠΑΟΚ, η Βικτόρια Πλζεν η Γάνδη και η Μπριζ

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2023

Γράφουν οι: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να αναλύσουμε τις επιδόσεις των ομάδων που συμμετέχουν στους ομίλους του Conference League , ενώ απομένει μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όπως είναι γνωστό, ο ΠΑΟΚ με τους 13 βαθμούς στο ενεργητικό του εξασφάλισε την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Πρακτικά μόνο η Βικτόρια Πλζεν έχει πετύχει το απόλυτο στους ομίλους. Κέρδισε και στα πέντε παιχνίδια, δηλαδή συγκέντρωσε 15 βαθμούς και ήδη βρίσκεται στην επόμενη φάση των “16”. Στον ίδιο όμιλο, είναι όλα ανοιχτά για την δεύτερη θέση, καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει έξι βαθμούς, ενώ η Αστάνα και η Μπαλκάνι έχουν από τέσσερις. 

Ο ΠΑΟΚ έχει 13 πόντους, ενώ τους ίδιους βαθμούς με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, (από άλλους ομίλους) έχουν εξασφαλίσει η Γάνδη στον δεύτερο όμιλο (εδώ όμως η Μακάμπι έχει 12 πόντους και η πρώτη θέση είναι ανοιχτή αφού οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Πέμπτη με γηπεδούχο την Μακάμπι). Ακόμη ακολουθεί η Κλαμπ Μπριζ με 13 πόντους στον τέταρτο όμιλο (η Μπόντο Γκλίμτ έχει 10 και οι δύο θα αναμετρηθούν στο Μπριζ αυτή την Πέμπτη με τους Βέλγους να θέλουν και μία ισοπαλία για την πρωτιά).

Πρακτικά από τους οκτώ ομίλους της διοργάνωσης και στο σύνολο των 32 ομάδων, αυτές οι τέσσερις έχουν εξασφαλίσει τόσους βαθμούς: Βικτόρια, ΠΑΟΚ, Γάνδη και Κλάμπ Μπριζ. Όμως την απευθείας πρόκριση για τους “16”, μόνο δύο την πέτυχαν: Ο ΠΑΟΚ και η Βικτόρια Πλζεν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.