O ΠΑΟΚ επιστρέφει στο FIBA Europe Cup μετά από 17 χρόνια

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Η προσπάθεια του να δώσει το παρών στο BCL, στη διοργάνωση στην οποία αγωνιζόταν από το 2016 με μοναδική εξαίρεση τη σεζόν 2020-21, σταμάτησε στον τελικό των προκριματικών της Αττάλειας. Για τον ΠΑΟΚ όμως η ευρωπαϊκή προσπάθεια συνεχίζεται μέσα από το FIBA Europe Cup, διοργάνωση στην οποία επιστρέφει έπειτα από 17 χρόνια!

Ο Δικέφαλος μπαίνει στη διοργάνωση απόψε (9/10, 21:30) αντιμετωπίζοντας στο Βέλγιο τη Λίμπουργκ Γιουνάιτεντ. Ο Μάσιμο Καντσελιέρι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο ΠΑΟΚ αρχίζει την προσπάθεια του έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το διπλό στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL επί του Περιστερίου.

Ο συνεργάτης του Ιταλού κόουτς, Παντελής Μπούτσκος, είπε για την αντίπαλο του Δικεφάλου: «Πρώτος μας αντίπαλος η Limburg United, που έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, όντας αήττητη (4-0) στην κορυφή της ΒΝΧΤ League. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει καταφέρει να βρει τη χημεία της πολύ νωρίς στη σεζόν, έχοντας διατηρήσει το βασικό της κορμό από πέρσι και κάνοντας κάποιες ποιοτικές προσθήκες».

Σχετικά με αυτά που θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, είπε: «Είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι σε συγκέντρωση και ενέργεια και οφείλουμε να παρουσιαστούμε στο παρκέ με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο και με αφοσίωση στο πλάνο μας. Με μεγάλη ένταση και στις δύο άκρες του γηπέδου να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο παιχνίδι για να πάρουμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.