«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για τον Σούσλοφ»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για την απόκτηση του Τόμας Σούσλοφ, όπως τόνισε ο ατζέντης του 21χρονου Σλοβάκου εξτρέμ, Μίχαλ Τσέρνι, σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της Σλοβακίας.

Ο Τόμας Σούσλοφ αγωνιζόταν στην Γκρόνινγκεν που υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου και, πλέον, πήγε ως δανεικός στην Ελλάς Βερόνα, ωστόσο ο μάνατζερ του μιλώντας για την επιλογή του να συνεχίσει στην Ιταλία ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση (μαζί με Ουντινέζε, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σαμσούνσπορ).

«Πολλοί σύλλογοι ρώτησαν για τον Τόμας, αλλά μόνο λίγοι ήταν ρεαλιστές με μια συγκεκριμένη προσφορά. Πρόκειται για την ιταλική Ουντινέζε, τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, την τουρκική Σαμσούνσπορ και την Σλόβαν Μπρατισλάβας», είπε ο Τσέρνι και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Αν και υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Γκρόνινγκεν (σ.σ μέχρι το 2026) ξεκάθαρος στόχος μας από την αρχή ήταν να φύγει. Είναι πολύ καλός για να παίξει στο δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου».

Ο Σούσλοφ τον περσινή σεζόν με την φανέλα της Γκρόνινγκεν έγραψε 31 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ, όντας πλέον μόνιμο στέλεχος στην εθνική Σλοβάκιας μετρώντας ήδη 18 συμμετοχές, μόλις στα 21 του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.