Ο ΠΑΟΚ έχει τους ανθρώπους του στη Μάλτα για τους δέκα διεθνείς του

Κώστας Πετρωτός10 Ιουλίου 2023

Η Εθνική U19 που συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας -δίνει στις 22:00 κόντρα στην Ισλανδία τον τελευταίο αγώνα της- αποτελείται κυρίως από παίκτες του ΠΑΟΚ. Δέκα συνολικά τον αριθμό και συγκεκριμένα τους: Δημήτρη Μοναστηρλή, Νίκο Δεληγιάννη, Ζήση Τσίκο, Δημήτρη Κωττά, Χαράλαμπο Γεωργιάδη, Κωνσταντίνο Γκούμα, Λάμπρο Σμυρλή, Νίκο Σπυράκο, τον Γιάννη Γκιτέρσο και φυσικά τον Στέφανο Τζίμα. 

Θα μπορούσε να υπάρχει και ενδέκατος, αλλά ο Λευτέρης Τσιούρας ταλαιπωρήθηκε από ίωση και έμεινε εκτός. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην απασχολεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτή η μαζική παρουσία παικτών της Ακαδημίας, γι’ αυτό και φρόντισε να έχει στην Μάλτα δύο ανθρώπους του. 

Τον επικεφαλής της Ακαδημίας, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Γεωργιάδη. Ο ΓΧ., βέβαια, έχει και έναν επιπλέον προσωπικό λόγο να είναι εκεί, τον γιο του Χαράλαμπο που είναι μέλος της ομάδας και έχει παίξει και στα δύο ως τώρα παιχνίδια.

Οι περιπτώσεις Μοναστηρλή και Σμυρλή

Δεν είναι μόνο ο Στέφανος Τζίμας που βρίσκεται στο πλάνο για την πρώτη ομάδα από τους διεθνείς της εθνικής U19. Υπάρχουν άλλα δύο παιδιά που έχει αποφασιστεί να συμμετέχουν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοναστηρλή και τον Λάμπρο Σμυρλή, τους δύο 19χρονους του Δικεφάλου.

 Ωστόσο, δεν θα ανέβουν κατευθείαν στην Ολλανδία όπως ο Τζίμας που θεωρείται άκρως απαραίτητος στην παρούσα φάση. Το πιθανότερο είναι μετά την επιστροφή της αποστολής της εθνικής στην Ελλάδα, να πάρουν περίπου μία εβδομάδα διακοπές (δεν είχαν την άδεια που είχε ο Τζίμας πριν τα τελικά) και να ενσωματωθούν αμέσως μετά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.