Ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί αλλά δεν θέλει να κάνει αγγαρεία

Metrosport Team13 Απριλίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Τεστ... σοβαρότητας και ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να φωνάξουν «παρών» στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ετσι προσεγγίζουν οι ασπρόμαυροι τη σημερινή αναμέτρηση με τη Λαμία. Στις 17:00 (Metrosport.gr, Μetropolis 95.5, Cosmote sport 1) την ώρα που ο Ζαμπαλάς θα σφυρίζει την έναρξη της αναμέτρησης για την δεύτερη αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, άπαντες θέλουν να έχουν αφήσει στα αποδυτήρια το 1-5 του πρώτου αγώνα ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν να το κάνουν. 

Αλλωστε τα κίνητρα από την σημερινή αναμέτρηση δεν απουσιάζουν. Αφενός ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει μια ακόμη νίκη απέναντι στην ομάδα με την οποία έχει καταγράψει το μεγαλύτερο αήττητο σερί από κάθε άλλη. 

Παράλληλα ο Λουτσέσκου θέλει να δει από τους παίκτες του αγωνιστική προσήλωση και όχι αγγαρεία. Προφανώς και είναι το τελευταίο εύκολο ματς της σεζόν αφού ακολουθούν έξι τελικοί για το Πρωτάθλημα και ο μεγάλος τελικός για το Κύπελλο με αντίπαλο την ΑΕΚ. Εβγαλε ειδήσεις ο καταρτισμός της αποστολής αλλά και τα νέα της προπόνησης. 

Αρχικά ο Ελ Καντουρί έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως δεν έχει υποστεί θλάση και η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά.Επίσης δόθηκε ειδική άδεια στον Ινγκασον καθώς η σύζυγος του χθες το βράδι ήταν στο μαιευτήριο έτοιμη να του χαρίσει το δεύτερο παιδί. 

Η είδηση από την αποστολή είναι πως επιστρέφει σε αυτή ο Μουργκ μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ο Κεντζιόρα από τη στιγμή που προπονήθηκε, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. 

Η πιθανή ενδεκάδα του Δικεφάλου αρχίζει από τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Βιεϊρίνια στα δεξιά και τον Ράφα Σοάρες στα αριστερά της άμυνας και τους Κάργα-Κουλιεράκη στο κέντρο της.  

Ο Φιλίπε Σοάρες θα είναι με τον Ντάντας στα χαφ με τον Κωνσταντέλια να επιστρέφει σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον Μπράντον Τόμας και τους Νάρεϊ-Ζίβκοβιτς κατά πάσα πιθανότητα στα άκρα της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.