Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει στα δύσκολα

Κώστας Πετρωτός09 Αυγούστου 2023

Δεν ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες συνθήκες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο από τους δύο αγώνες με την Χάιντουκ. Η ομάδα απέκτησε μόλις στο παρά πέντε τον Οζντόεφ και ο Λουτσέσκου με το τιμ του, αλλά και οι νέοι συμπαίκτες του, προσπαθούν να του κάνουν ταχύρρυθμα για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. 

Ο Σβαμπ έχει τις ενοχλήσεις που δημιουργούν μία κάποια ανησυχία, ενώ, κακά τα ψέματα, το τραγικό συμβάν με την επίθεση Κροατών (και όχι μόνο) οπαδών στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του αδικοχαμένου Μιχάλη, ένας φόβος πλανάται στην ατμόσφαιρα μήπως κάποιος θελήσει να κάνει ανταγωνισμό καφρίλας με αφορμή το Χάιντουκ-ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν μπορεί και δεν πρέπει να σκέφτεται όλα τα παραπάνω. Οφείλει να δει τα θετικά στοιχεία του, να προετοιμάσει τα δικά του ατού στο παιχνίδι και να αφοσιωθεί 100% στην προετοιμασία του πρώτου αγώνα. Χθες, όλη μέρα, ο Λουτσέσκου και το τιμ του, δούλευαν πάνω στο ματς. Ο Ρουμάνος τεχνικός πέρασε ατελείωτες ώρες στο βίντεο για να αναλύσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας του Ιβάν Λέκο και να καταστρώσει το πλάνο του. Οι παίκτες, έκαναν ο καθένας, πλην της ομαδικής και την δική τους ατομική προετοιμασία, τόσο μελέτης του αντιπάλου, όσο και ψυχολογική. Δεν είναι άμαθος σε αυτά ο Δικέφαλος, άλλωστε αυτό είναι ένα στοιχείο που ξεχωρίζει τις ομάδες με μέταλλο από άλλες.

Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα και αυτό καλείται να αποδείξει αύριο στο στάδιο Πόλιουντ. Ίσως, μάλιστα, να τον βολεύει το γεγονός ότι κανείς δεν τον δίνει φαβορί για την πρόκριση και μιλάνε κυρίως για ένα ισορροπημένο ζευγάρι. Καμιά φορά αυτή η προσέγγιση είναι πολύ καλή για το πλάνο των ομάδων του Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.