«Ο ΠΑΟΚ αδικεί τον εαυτό του, του παρουσιάστηκε η ευκαιρία αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2023

«Ο ΠΑΟΚ αδικεί τον εαυτό του, του παρουσιάστηκε η ευκαιρία αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και του ΠΑΣ, Νίκος Λιάκος.

«Παρακολούθησα από το γήπεδο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ πέτυχε αυτό που ήθελε. Ο Δικέφαλος άφησε ανεκμετάλλευτο ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του. Αν δεν κερδίζεις ματς στην επαρχία, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ αδικεί τον εαυτό του. Αν είχε νικήσει Αστέρα και ΠΑΣ θα ήταν πολύ κοντά στον τίτλο. 

Του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Κάτι δεν πάει καλά μπροστά στον ΠΑΟΚ. Ο Τζίμας έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε στους Ζωσιμάδες. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ. Αυτό που θέλω να επισημάνω όμως είναι ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να τα προσέχουμε γιατί μπορούμε να τα κάψουμε. 

Ο Κωνσταντέλιας στο συγκεκριμένο ματς δεν ήταν πολύ καλός, καθώς δεν βρήκε τους χώρους. Ο ΠΑΣ είχε τις γραμμές του πολύ κοντά με αποτέλεσμα ο Κωνσταντέλιας να μην μπορεί να πάρει την μπάλα. Η ακαδημία του ΠΑΟΚ λειτουργεί πολύ καλά και το μέλλον του ανήκει. Με κάποιες σωστές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα διεκδικήσει σίγουρα το Πρωτάθλημα. Φέτος, είναι δύσκολο γιατί έχει μπροστά του τρεις ομάδες κι όχι μία. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει το καλοκαίρι να αποκτήσει δύο πολύ καλούς επιθετικούς κι ένα χαφ και με την προϋπόθεση ότι δεν θα πωληθούν οι νεαροί ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.