Ο Πανσερραϊκός πέρασε από τον Βόλο και επέστρεψε στις νίκες

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Ο Πανσερραϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα του Βόλου, με 0-1, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Χέφτε Μπετανκόρ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η ομάδα των Σερρών πέτυχε τη δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας 7 βαθμούς, όσους έχει και ο Βόλος, οποίος γνώρισε τη πέμπτη φετινή ήττα στην Stoiximan Super League.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι σε ετοιμότητα, στις φάσεις που χρειάστηκε να επέμβουν.

Στο δεύτερος μέρος ο Πανσερραϊκός ανέβασε ρυθμό και στο 67ο λεπτό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από εξαιρετική ομοαδική συνεργασία, μεταξύ Τόμας, Ντέλετιτς και Μπετανκόρ, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στην εστία των γηπεδούχων.

Στο 86' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Σαλαζάρ σταμάτησε στο δοκάρι του Κόβατς. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+3' ο Ασεχνούν έχασε τεράστια ευκαιρία για τον Βόλο, καθώς το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι του Γκουγκεσασβίλι.


Βόλος: Κόβατς, Σούντγκρεν, Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (74' Κόντε), Μπερναντού, Μεντιέτα, Κομπά, Άλτμαν (57' Βιγιαφάνιες), Κόσζτα (87' Ασεχνούν).

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Περούτσι, Λιάσος (59' Ζελέν), Χαντάκιας (82' Καρασαλίδης), Ντέλετιτς (74' Σαλαζάρ), Τομάς (82' Χατζηστραβός), Μπετανκόρ.

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.