Ο Πανιώνιος έδειξε τα νύχια του κόντρα στο Περιστέρι

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Το Περιστέρι και ο Πανιώνιος αναμετρήθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» σε έναν αγώνα στη μνήμη του πρώην παίκτη του Περιστερίου, στο 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Αναλυτικότερα, από το ξεκίνημα του αγώνα, τόσο το Περιστέρι, όσο και ο Πανιώνιος, έπαιζαν αρκετά επιθετικά και με ένταση, με την διαφορά ότι οι γηπεδούχοι έμοιαζαν περισσότερο δεμένοι και επικοινωνούσαν καλύτερα.

Η ομάδα του Περιστερίου στη - μετά Σπανούλη εποχή - δυσκολεύτηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να φέρει το ματς υπέρ του στο 39 - 40 και να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Οι «κυανοκίτρινοι» κατάφεραν να παίξουν καλή άμυνα και επίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο, σταματώντας το μομέντουμ του «Ιστορικού» με 56 - 59.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για το Περιστέρι ώστε να πάρει την νίκη και έχασε με διαφορά μόλις ενός πόντου, με σκορ 73 – 74.

Το Περιστέρι την Κυριακή θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για τον τελευταίο αγώνα του τουρνουά, στις 19:00.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λιμνιάτης): Παπαγεωργίου, Κόφεϊ 16, Ξανθόπουλος, Πάπας 15, Σταυρακόπουλος, Τσουργιάννης, Αβδάλας 11, Χάρις 12, Πάτον 2, Κάρμπερι 7, Ζούγρης 3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λυκογιάννης): Σμιθ 12, Γούλριτζ 6, Μιλεντίγιεβιτς, Τσαλμπούρης 2, Κακλαμανάκης 4, Ντέιβις 6, Σαλούστρος 7, Μπράουν 3, Κάναντι 14, Νόκο 8, Δημητρακόπουλος, Γκίκας 7

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.