«Ο Παναθηναϊκός χτύπησε τη πόρτα του Σενγκέλια, προτεραιότητα ο Βεζένκοφ»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει σε όλες τις κορυφές που κατέκτησε το 2024, έχοντας ανοιχτά τα ραντάρ του για ισχυρές μεταγραφές. Μετά την αρχή που έκανε με τον Λορέντζο Μπράουν, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ψάχνεται για τους Σενγκέλια και Βεζένκοφ.

Ο πάουερ φόργουορντ από τη Γεωργία έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων πάνω του, με τους «πράσινους» να έχουν προσπαθήσει και πέρυσι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως η μεταγραφή «σκάλωσε» στην ομάδα του, Βίρτους Μπολόνια. Φέτος ωστόσο το συμβόλαιό του δεν έχει ανανεωθεί και ο Τόκο είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες της αγοράς.

Βέβαια, στην Ιταλία γράφουν πως το «τριφύλλι» έχει... ενοχλήσει και φέτος τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ, όμως προτεραιότητα των πρασίνων είναι ο Βεζένκοφ.

«Ο Σενγκέλια αξιολογεί τις προτάσεις που έχει: η πιο μεγάλη είναι του Ερυθρού Αστέρα, αλλά μόνο για έναν χρόνο, η μεγαλύτερη σε διάρκεια είναι της Μπαρτσελόνα αλλά με χαμηλότερες αποδοχές και η πιο επίμονη του Παναθηναϊκού, που όμως για το ‘4’ έχει προτεραιότητα τον Βεζένκοφ. Και μετά υπάρχει η Βίρτους», αναφέρει η Repubblica-Bologna σε σχετικό ρεπορτάζ της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.