«O Παναθηναϊκός προχωράει για τον Μορουτάν»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2024

Δημοσίευμα από την Ρουμανία γράφει πως το «τριφύλλι» είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την Ανκαραγκουτσού, ώστε να κάνει δικό της τον Ολίμπιου Μορουτάν.

Με τον ερχομό του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκία και το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ρουμανικό ΜΜΕ σε ρεπορτάζ του, αναφέρει πως στο «τριφύλλι» υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον 24χρονος εξτρέμ της Ανκαραγκουτσού, Ολίμπιου Μορουτάν. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στο μεγάλο deal.

Το ίδιο δημοσίευμα γράφει πως σύμφωνα με τουρκικές πηγές ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Αθηνών, με τον Παναθηναϊκός και την Ανκαραγκουτσού, να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Το digisport.ro γράφει χαρακτηριστικά: «Ο δευτεραθλητής Ελλάδας εμφανίζεται έτοιμος να πληρώσει 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μορουτάν».

Φυσικά ο 24χρονος διεθνής είναι παλιος γνώριμος του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, καθώς Φατίχ Τερίμ και Ολίμπιου Μορουτάν συνυπήρξαν στην Γαλατασαράι.

Ο νεαρός έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα το 2015-2015 με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, με την οποία έπαιξε σε 15 αγώνες. Μετέπειτα, για δύο χρόνια φορούσε την φανέλα της Μποτοσάνι, με την οποία μέτρησε δύο γκολ σε 55 αγώνες.

Το καλοκαίρι του 2021 η Γαλατασαράι πλήρωσε 4,2 εκ ευρώ (με 1,5 εκατ. μπόνους επίτευξης στόχων) για να πάρει τα δικαιώματα του και υπέγραψαν πενταετές συμβόλαιο. Ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι τον η Ανκαραγκουτσού τον αγόρασε έναντι 4,2 εκ. ευρώ και έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.