Ο Παναθηναϊκός στοχεύει να φύγει με το διπλό από το Κάουνας

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός (15-9) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ζαλγκίρις (9-15) (02/02, 20:00) για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι πριν από 48 ώρες νίκησαν εύκολα την Αρμάνι Μιλάνο στο σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ με 79-62 πέτυχε την 15η τους νίκη και απόψε θέλει να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Κάουνας για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας. Το τριφύλλι είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Φενερμπαχτσέ και την Βίρτους Μπολόνια και παράλληλα βρίσκεται μία νίκη πίσω από την 2η θέση την Μπαρτσελόνα. 

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει μία σημαντική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα. Ο 34χρόνος αρχηγός της ομάδας δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο προσαγωγό που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες, ετοιμοπόλεμοι θα είναι οι Λούκα Βιλντόζα και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι οι οποίοι δεν είναι στο 100% αλλά συμπεριλήφθηκαν κανονικά και στην αποστολή όπως και στο παιχνίδι με το Μιλάνο.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι βρίσκεται σε καλή κατάσταση προέρχεται από την καταπληκτική εμφάνιση επί της Αναντολού Εφές με 96-70 και παίζει το τελευταίο της χαρτί όσον αφορά για την είσοδο στην πρώτη δεκάδα της διοργάνωσης. Το ματς όπως ανακοίνωσαν οι Λιθουανοί αναμένεται να είναι sold out και η ατμόσφαιρα στο Zalgirio Arena καυτή.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στις 15 Νοεμβρίου του 2023 Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ζαλγκίρις με δύσκολο τρόπο 73-71.

Έγιναν γνωστοί και οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, με την Euroleague να στέλνει στην Λιθουανία τους Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.