Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα και πάει Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τις απουσίες και την κούραση από το μεσοβδόμαδο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έκανε το χρέος του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με 2-0, στο Απόστολος Νικολαΐδης, με τον Αϊτόρ να έχει ένα γκολ και μια ασίστ.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 44 βαθμούς και επέστρεψε στην κορυφή της Stoiximan Super League μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν στην 6η θέση, έχοντας 26 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Τούμπα για ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Στο 50 λεπτό οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναπτύχθηκαν ωραία από τα δεξιά. Ο Μαντσίνι σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί βρέθηκε ο Αϊτόρ, οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό γκολ του Ισπανού στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Γεντβάι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ οι παίκτες του Αστέρα απομάκρυναν, η μπάλα έφτασε στον Αϊτόρ και εκείνος με βγήκες τον Κροάτη αμυντικός, οποίος νίκησε τους πάντες στον αέρα για το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός (Προπονητής: Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86' Λημνιός), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ (86' Ακαϊντίν), Μπερνάρ (86' Ζέκα), Βέρμπιτς (27' Αϊτόρ), Μαντσίνι, Σπόραρ (61' Τσοκάι).

Αστέρας Τρίπολης (Προπονητής: Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Χουχούμης (86' Άλβαρες), Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκαρθία, Σουρλής (58' Ζουγκλής), Αλάγκμπε, Μουνάφο, Σίτο (46' Κρεσπί), Μάντζης, Καλτσάς (72' Μπαρτόλο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.