Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Κρήτη, με ζωγραφιά Τετέ

Κωστής Παναγιώτου20 Οκτωβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αναμέτρηση, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, πέρασε από την έδρα του ΟΦΗ, χάρη στο όμορφο γκολ του Τετέ, με τους παίκτες του Αλόνσο να αφιερώνουν τη νίκη στον 31χρονο αμυντικό.

Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στις νίκες, μετά από δύο αγωνιστικές και έφτασαν τους 12 βαθμούς, μειώνοντας τη διαφορά από την πρώτη τετράδα. Αντίθετα, το ντεμπούτο του Ράσταβατς στον πάγκο των Κρητικών δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, με τον ΟΦΗ να μένει στους 11 βαθμούς.  

Την 9η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Άρη στο ΟΑΚΑ (27/10. 18:00), ενώ ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (27/10, 21:00).

Η εξέλιξη του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρώτη τους να ανοίξουν το σκορ, με τον Τετέ επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας τον Χριστογεώργο, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1. Μετά το γκολ του Βραζιλιάνου οι παίκτες του Παναθηναϊκού έτρεξαν πάβω στον Τετέ, αφιερώνοντας το γκολ στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ απάντησε στο γκολ του Τετέ. Ο Χατζηθεοδωρίδης επωφελήθηκε από το ασταθές διώξιμο του Ντραγκόφσκι, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολωνού γκολκίπερ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 19 ο Γιουνγκ έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα των πράσινων, αλλά ο Ντραγκόφσκι διόρθωσε το λάθος του και μπλόκαρε. Στο 41ο λεπτό ο Γιουνγκ άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους o ΟΦΗ πίεσε στην άμυνα των φιλοξενούμενων, επιχειρώντας ορισμένα σουτ εκτός περιοχής. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 61', με την κεφαλιά του Αράο να φεύγει πάνω από την εστία του Χριστογεώργου.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (79’ Αμπάντα), Μπαϊνοβιτς (68’ Μπάκιτς), Καραχάλιος (90’ Αποστολάκης), Σενγκέλια, Φούντας (68’ Ριέρα), Γιουνγκ (78’ Σαλσέντο).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο (79’ Μαξίμοβιτς), Τσέριν, Τετέ (90’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (79’ Ουναϊ), Τζούρισιτς (61’ Πελίστρι), Γερεμέγεφ (79’ Νίκας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.