Ο Παναθηναϊκός πάει για «βόμβα» με Χοακίν Κορέα!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος04 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει το «ναι» του Αζεντίν Ουναχί που βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά συνεχίζει τη μεταγραφική του αντεπίθεση πριν την εκπνοή της διορίας δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας.

Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει τις επαφές τους προκειμένου να αποκτήσουν τον 30χρονο Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ, Χοακίν Κορέα.

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας της League Phase του Champions League για την Ίντερ άφησε τον Χοακίν Κορέα ο Σιμόνε Ιντζάγκι, γεγονός που «ενεργοποίησε» τον Παναθηναϊκό που έχει προχωρήσει τις επαφές του με τους Νερατζούρι για τον ποδοσφαιριστή.

Στο «Τριφύλλι» περιμένουν τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή για να ολοκληρώσουν άλλη μία ηχηρή μεταγραφή, προσδοκώντας χρονικά να προλάβουν να τον δηλώσουν στην Ευρωπαϊκή λίστα τους ενόψει Conference League.

Ο Χοακίν Κορέα (είχε απασχολήσει μεταγραφικά και την ΑΕΚ τους προηγούμενους μήνες) αγωνίζεται ως φορ, ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως αριστερό εξτρέμ.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άγιαξ για τον δανεισμό του 28χρονου επιθετικού Τσούμπα Άκπομ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.