Ο Παναθηναϊκός απέφυγε τη συντριβή, δεν απέφυγε την ήττα στη Βαρκελώνη

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2023

Σε μία εξ ορισμού δύσκολη αποστολή, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Μπαρτσελόνα για περισσότερα από 10 λεπτά. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε με 80-72 και υποχώρησε στο 2-4 στην Ευρωλίγκα.

Για τον Παναθηναϊκό ο Τζέριαν Γκραντ είχε 15 πόντους, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι 12 και ο Μάριους Γκριγκόνις 11. Για την Μπαρτσελόνα, ο Τζαμπάρι Πάρκερ είχε 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς τους Σλούκα, Βιλντόσα και βέβαια τον Παπαπέτρου. Είχε ένα καλό πρόσωπο στην πρώτη περίοδο (21-20) αλλά μέχρι εκεί. Οι Καταλανοί παρά τις απουσίες των Λαπροβίτολα και Γιοκουμπάιτις, πιστοποίησαν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τους. Έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 45-33 και έβαλαν το νερό στο αυλάκι.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση έγινε πολύ δυσάρεστη για τον Παναθηναϊκό, αφού η διαφορά έφτασε στα επίπεδα των 30 πόντων (75-47 στο 32'). Οι Καταλανοί έσβησαν τις μηχανές ωστόσο στη συνέχεια, γεγονός που επέτρεψε στους «πράσινους» να μαζέψουν τη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός πια, περιμένει τις επιστροφές των τραυματιών του αλλά και την άφιξη του Κέντρικ Ναν που αναμένεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.