Ο Παγώνης Βακαλόπουλος επέστρεψε στην ΑΕ Πολυκάστρου!

Metrosport Team12 Μαΐου 2024

Τη συμφωνία με το βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Παγώνη Βακαλόπουλο, ανακοίνωσε η ΑΕ Πολυκάστρου, ο οποίος επιστρέφει ως προπονητής στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Πολυκάστρου, η οποία φέτος έχασε την άνοδο στη Γ' εθνική, στο τελευταίο παιχνίδι, από τον Κιλκισιακό, αναφέρει:

«Η Α.Ε.Πολυκάστρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο Πολυκαστρινό προπονητή Παγώνη Βακαλόπουλο! Οι πλούσιες παραστάσεις που απέκτησε στη σπουδαία ποδοσφαιρική και προπονητική του καριέρα, αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για την επίτευξη των στόχων μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ' εθνική. 

 Τα δύο πρώτα χρόνια της καριέρας του τα έκανε στην ομάδα μας (1982-83 Εθνική Ερασιτεχνική, 1983-84 Γ' εθνική) καταγράφοντας 53 συμμετοχές και 1 γκολ και συνθέτοντας μαζί με τον αείμνηστο Γιάννη Καρακασίδη ένα απροσπέλαστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Ηρακλή, όπου αποτέλεσε βασικό μέλος του για 10 χρόνια (163 συμμετοχές - 8 γκολ) και υπήρξε συμπαίκτης με το μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή.

Το 1995 μεταπήδησε στον Πανιώνιο (15 συμμετοχές- 1 γκολ) και έκλεισε την καριέρα του από εκεί που ξεκίνησε την περίοδο 1998-99. Αγωνίστηκε με όλες τις μικρές εθνικές και ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων, η οποία το 1989 έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τέλος είχε 10 συμμετοχές στην εθνική ανδρών και σημείωσε ένα γκολ με αντίπαλο την Νορβηγία. 

 Ως προπονητής έχει περάσει από όλα σχεδόν τα τμήματα υποδομής και την β' ομάδα του Ηρακλή, αλλά και από την πρώτη ομάδα ως βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Γιώργου Παράσχου. Έχει προπονήσει πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Αγροτικός Αστέρας, αλλά και η Α.Ε. Πολυκάστρου το μακρινό 1999. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του, αλλά και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. 

 Καλωσόρισες ξανά στην ποδοσφαιρική σου οικογένεια Παγώνη!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.