Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Καραγκιουμρούκ για τον Οζντόεφ

Metrosport Team04 Αυγούστου 2023

Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον γρήγορα στην υπόθεση της μεταγραφής του Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ αφού ο Ρώσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός του Σαββατοκύριακου. Τα πάντα είναι πια συμφωνημένα και ο παίκτης θα βάλει τα ασπρόμαυρα.

Το σημερινό ρεπορτάζ του metrosport.gr επιβεβαιώνεται, η μεταγραφή έχει κλείσει και πλέον μένει να επιλυθούν τα διαδικαστικά προκειμένου να εκδοθεί η βίζα του Οζντόεφ και να έρθει, εντός του Σαββατοκύριακου, στη Θεσσαλονίκη.

Είναι μία εξέλιξη την οποία περιμένει καιρό ο Ραζβάν Λουτσέσκου που βλέπει το κέντρο του να έχει αποψιλωθεί και δεδομένης της αποβολής του Αουγκούστο χθες στο Ισραήλ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί πριν τα ματς με τη Χάιντουκ, αφού ο Οζντόεφ προέρχεται από δράση με την Καραγκιουμρούκ.  

Και νωρίς το μεσημέρι, εκπρόσωποι του Δικεφάλου επιβεβαίωναν την προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Καραγκιομρούκ για τον Οζντόεφ και έλεγαν πως ο παίκτης θα πρέπει να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τόνιζαν δε πως πριν από την Δευτέρα είναι δύσκολο να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.