Ο Ολυμπιακός πάει για Ντάνι Γκαρθία, «βλέπει» και Ράτσιτς

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Στην οργάνωση και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου προχωρά ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ντάνι Γκαρθία και «βλέπουν» την περίπτωση του Ούρος Ράστιτς.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με προτεραιότητα την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή. Έχοντας «χτενίσει» την αγορά στις επιλογές που υπάρχουν, έχουν σε πρώτο πλάνο και ψηλά στη λίστα τον Ντάνι Γκαρθία.

Ο έμπειρος χαφ είναι ιδιαίτερα γνώριμος στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Γκαρθία είχε συνεργαστεί για τρεις σεζόν με τον Μεντιλίμπαρ στην Έιμπαρ και ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού τον γνωρίζει πολύ καλά.

Παράλληλα μια περίπτωση που «βλέπουν» στον Πειραιά είναι αυτή του Ούρος Ράτσιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σασουόλο μέχρι το 2027. Στο παρελθόν ο Σέρβος έχει αγωνιστεί σε Βαλένθια, Μπράγκα και Φαμαλικάο.

Οι «ερυθρόλευκοι» για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στη μεσαία γραμμή, αναμένουν τι θα γίνει στις περιπτώσεις του Ιμπόρα που έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στη Λεβάντε και του Αλεξανδρόπουλου, για τον οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.