Η παράδοση που χτίζει ο ΠΑΟ και η μοναδική νίκη του Ολυμπιακού με τα... 18 κρούσματα covid

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2024

Η παράδοση που χτίζει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό τα τελευταία 3 χρόνια συνεχίστηκε...

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έφυγε με θρίαμβο από το Γεώργιος Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού, χθες τα μεσάνυχτα στη ρώσικη ρουλέτα με 7-6 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα συναντήσει τον πολύ φορμαρισμένο Ατρόμητο.

Παράλληλα συνέχισε το θετικό σερί απέναντι στους ερυθρόλευκους εδώ και μία τριετία, η οποία ξεκίνησε από την εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και συνεχίζεται επί Φατίχ Τερίμ.

Στα 11 τελευταία "αιώνια" ντέρμπι που έγιναν άλλωστε ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μόλις μία νίκη , εκείνη των περσινών πλέι οφ, που έμελλε να κόψει και το πρωτάθλημα από τον μεγάλο αντίπαλό του με το γκολ του Ρέαμπτσιουκ. Την πέτυχε βέβαια με έναν Παναθηναϊκό που πριν λίγες ημέρες είχε χτυπηθεί από 18 κρούσματα κορωνοιού και η Λίγκα αποφάσισε  -μέσω της ψήφου των ομάδων- , ορίζοντας κανονικά το παιχνίδι, με αναβολή μόλις μίας ημέρας.

Από αυτά τα 11 ντέρμπι, το τριφύλλι κέρδισε σε κανονική διάρκεια τα τρία, άλλο ένα στα πέναλτι χθες, ενώ κρίθηκε υπέρ του και το φετινό του πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, μετά την κροτίδα που πέταξε οπαδός των Πειραιωτών με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον Χουάνκαρ στις 23 Οκτωβρίου του 2023.

Συνολικά οι πράσινοι έχουν απολογισμό 5 νίκες 5 ισοπαλίες και 1 ήττα κόντρα στους Πειραιώτες με τους οποίους περιμένουν μάλιστα στην -άδεια- Λεωφόρο στις 4 Φεβρουαρίου, για το ματς του β' γύρου του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.